Boligagenten

Det kan være svært og til tider uoverskueligt at finde sin drømmebolig i udlandet. Hvor skal man starte sin søgning, og hvilken mægler eller agent kan præcis fremkomme med den bolig der lige præcis opfylder dine behov. BoligUdland har derfor lavet punktet BoligAgenten, som kan hjælpe dig med at indkredse din søgning yderligere.

Helt gratis
Det koster ikke noget at få BoligUdland til at lede efter drømmeboligen – og det selvom du ender med en købe en af de boliger der er blevet anbefalet.

Hvordan fungerer BoligAgenten?
Når vi ved hvilken bolig du leder efter, tager vi kontakt til en række mæglere, som vi mener kan være relevante for opgaven. Mæglerne vil herefter sende deres bud på boliger der opfylder de indtastede kriterier.

Køber du på grundet anbefaling fra BoligUdland.
Servicen er som sagt tidligere nævnt helt omkostningsfri for vores brugere. Vi vil dog blive meget taknemmelige, hvis du vil maile til os på info@boligudland.dk hvis det ender med at du køber en af de boliger som du får anbefalet via vores service.

BoligAgenten – det lyder som en god ide, hvordan kommer jeg videre?
Klik på Opret boligformular nedenfor, så går vi straks i gang med at finde en bolig der passer ud fra de indtastede kriterier.

Opret boligformular