OM BOLIGUDLAND

Boligsiden BoligUdland.dk – danmarks største portal for køb og salg af udenlandske boliger.
BoligUdland er portalen for dig som overvejer at købe, sælge og leje bolig i udlandet. Vi har været igang siden 2007 og er idag danmarks største udbydere af boliger til salg i udlandet.

Vi hjælper vores brugere med at skabe overblikket over udbydere og boliger i 18 forskellige lande. Ligeledes kan man finde masser inspiration til, hvor man skal købe bolig i udlandet under punkterne  “Landeinfo” og “Nyheder”

Vi har også lavet en stor guide som i grove træk beskriver, hvordan et købsforløb ser ud i en række lande og hvilke ting man skal være opmærksom på, når man køber bolig i det enkelte landt

Ønsker man blot at leje en bolig i udlandet kan man naturligvis også det, ligesom en eksisterende udenlandsk bolig kan lejes ud via os.

Ansatte:

Direktør og Partner – Mikael Danielsen
Mikael er uddannet indenfor den finansielle sektor og har ansvaret for den daglige drift af BoligUdland.dk.  Mikael har for år tilbage købt et par lejligheder i udlandet, hvilket styrkede hans interesse for boliger i udlandet.

IT-chef og Partner – Michael Fredsbo
Michael har mange års erfaring indenfor design og programmering og er ansvarlig for den tekniske udvikling og drift af BoligUdland.dk.

Grafiker – Kenneth Kristiansen

Kenneth er uddannet multimediedesigner, og har arbejdet i 7 år med både grafiske samt web-grafiske opgaver.

Key Acount Manager – Thomas Sørensen
Thomas har i mange år arbejdet btb indenfor reklamebranchen og har ansvaret for salg af bannerannoncer på BoligUdland.dk


Hvorfor BoligUdland.dk?
Flere livsstilsundersøgelser viser, at folk i endnu højere grad vil købe og investere i fast ejendom i udlandet. Mange potentielle købere og investorer mangler dog overblik over udbuddet i de enkelte lande samt viden om købsprocedure.

Det kan endvidere ofte være en langsommelig proces at skabe sig et fuldstændigt overblik over mulighederne for investering i udlandet og vi vil ved hjælp af vores hjemmeside være medvirkende til at synliggøre de faldgrupper og muligheder, der kan være ved investering i udlandet.

Måtte man have ris/ros eller ønsker om at annoncere på vores portal, er man meget velkommen til at sende os en mail eller ringe på nedestående telefon nummer.

Med venlig hilsen

BoligUdland ApS

Mail:      info@boligudland.dk