Brasilien

Brasilien

Brasilien er Syd og Mellemamerikas største land. De fleste kender landet på grund af det verdensberømte karneval i Rio, sambaen, fodbolden og de smukke og livsglade mennesker. Men landet byder på meget mere end det, deriblandt sommer hele året, billedskønne strande og øer, samt ikke mindst en livsstil der kan få selv de mest stressede mennesker til at slappe helt af og nyde livet.

Indbyggertal: 196 mio.
Areal: 8.512.000 km2 (Danmark 43.000 km2).
Hovedstad: Brasilía 2,9 mio. indbyggere.
Andre store byer: São Paulo 17 mio. indbyggere, Rio de Janeiro 11 mio. indbyggere.
Sprog: Portugisisk
Religion: Romersk-katolsk (ca. 74% af befolkningen), protestanter.
Befolkning: Brasilien udgøres af 55% med europæisk afstamning (portugisere, tyskere, italienere, spaniere, polakker), 38% blandede, 6% indianere, 1% andre
Gennemsnitlig levealder: 75,5 år for kvinder og 67,4 år for mænd.
Fødsler pr. kvinde: 2,3 barn
Voksne som kan læse/skrive: 83%
Valuta: Real Kurs pr. 18-7-2008: 296,13

Værd at vide
At leje bil for en dag (almindelig til 4 personer) koster ca. 500 kr. pr. dag, men varierer meget af sæsonen, samt hvor i landet man skal leje.
Man kan spise rigtig billigt, og et godt måltid kan fås for i omegnen af 35 kr. Dog er ferie og turistområderne noget dyrere.

Måtte du opdage en fejl eller have tilføjelser, vil vi være meget taknemmelige, hvis du skriver en mail til info@boligudland.dk . Vi vil herefter, så hurtigt som muligt, undersøge og rette denne.

 

Comments

comments

No Comments

Post a Reply